Post by slimlibtagapho on Feb 11, 2022 3:26:25 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Turbo Dismount™ ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Turbo Dismount™ IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ koode rohkem kõik ▞▞▞
▞▞▞ Turbo Dismount™ 2022 version ▞▞▞
MULLE MEELDIB SEE VÄGA PARIM MÄNG ALBALT, aga kas saate muuta pea vähem õõtsuvaks, et ma saaksin esimeses isikus minna ja näha sirget. Hindan 5 tärni, kui te seda teete. Aga mulle meeldib see mäng, lisage uusi tasemeid ja uut sõidukit kiiremini kui Sqealer
Mängisin seda mängu nooremana ja las ma räägin teile kõigist mälestustest, vennas, ma laadiksin uuesti alla, kuid mul pole piisavalt salvestusruumi, kuid ma soovitan seda mängu, kui teile meeldib asju 100% hävitada, üks minu lemmik toonased mängud. Loodan, et see mäng hakkab taas populaarsust koguma, sest see mäng oli nii lõbus
Brill vajab veel asju.
DC Legends: Fight Superheroes Rol ijro etiladigan wfog
Normaalne komendaaris vaga hea
Jätkub kokkujooksmisega! Kulutasin sellele mängule pärisraha!
Põhjus, miks ma selle siia andsin, on see, et ma ei saa hävitajaga lennata, sest ma ei tea, kuidas, aga kui parandate, on need mängud täiesti korras
Mingi pask mang ma ei ole tomnabs
Turbo Dismount™ Simulation qzn
Miks me peame lebel kn auru tegema palun muutke seda?!
Turbo Dismount™ Symulacyjne ljs
see on väga naljakas, kaltsunukkude füüsika, aegluubis ja kuidas saab kahekorruselise bussiga pea peal seistes kaljult alla sõita. See on väga lahe, kuidas näete, kus te kahju teete. 5/5 tärni lihtsalt.
Kena rakendus See oli minu esimene rakendus mu telefonis, mis on minu esimene telefon ja millel oli see pikka aega (jah, see on üsna vana), kuid sellest ajast peale on ilmnenud anonüümne viga... alati kui ma klõpsan kogemata saavutusi või edetabelit google play mängud ilmuvad, ma sulgen selle ja see ilmub kuni mängu lähtestamiseni, see on üsna tüütu, kuid kas see võib olla lihtsalt minu telefon, mis mul mõnda aega oli
SUITSETA KANEPIT IGA PÄEV
Mega hea
Ma armastan seda rakendust, saate valida erinevaid tasemeid, saate valida erinevaid autosid, see on nii lõbus! Aitäh rakenduse eest, loojad! See mäng on ka naljakas, sest sa jooksed kokku ja mulle meeldib see! See mäng on suurepärane
See on tõesti lõbus, kuid ma arvan, et on rumal kulutada 3 dollarit tõeliselt lõbusate autode ja kaartide hankimiseks.
See on lõbus realistlik kokkupõrkes mäng. Ma küsin selle mängu jaoks vaid üht asja, et autod, mille peate ostma, võiksite neid kuidagi teenida.
See mäng on hämmastav, see on ülimalt lõbus ainuke põhjus, miks ma hakkasin seda mängu mängima sam tabori mängu tõttu, nii et tulge talle sponsoriks 🙏🙏🙏. Graafika on igatahes kena, see on sujuv ja tõeliselt lõbus ning igav ei hakka. Ma ütleksin, et laadige see alla, te ei kahetse seda.
Ragdolli füüsika selles mängus on suurepärane, kuid kas saate lisada veelgi rohkem višleid ja uusi tasemeid ilma rohkemateta, tundub, et mängite seda mängu uuesti, natuke see on tore mäng, mängiks seda sagedamini ^ω^
Puuduvad juhised, keegi ei saa aru, mida kuradit nad peaksid tegema, pole selgeid eesmärke, mida on raske kontrollida, vaid kõikjal on viga
Armastan seda mängu nii väga, see on ausalt öeldes täiuslik ja mul on see juba mõnda aega olnud, kuid nüüd ei saa ma pärast värskendust ainult 5 minutit mänguaega, enne kui see jookseb kokku ja naaseb mind avakuvale, see juhtub iga kord, paluneeeee paranda, tõesti meeldib see mäng
Ma armastan seda mängu, sest selle ragdoll, tagaajamine, auto purustatud ja saate lõksu ehitada👍
Väga lahe ja mulle meeldivad kokkujooksvad mängud, mängisin seda nüüd juba pikka aega ja mulle väga meeldis, tänu selle mängu tegemise eest
Uhh, see mäng on kõigi aegade parim mäng, aga kui ma armastan kõiki autosid, kui tahan uut autot, siis vaatan kuulutust, kuid see on ainult 3 katset, kui proovin võistelda tasemel, proovige sõiduki jaoks ainult 3 sekundit, palun paranda, me tahame ülimat proovimist plz lisa see funktsioon plzzzz mulle meeldis see mäng plzzz addddd
kõiki Play poe mänge ei saa oma telefoni alla laadida, miks??? arrggggg olen sellest probleemist väsinud, ma ei saa selles osas vanem olla
Väga lõbus, kuid vajab rohkem autosid ja kaarte, mida ei pea ostma, kuid üldiselt on see väga lõbus.
Halb see on halb, sest sa pead maksma ja sulle ei meeldinud aasta tagasi
Äge mäng, kuid läheb natuke igavaks
See on tõesti hea mäng, kuid see vananeb kiiresti ja pärast maksimaalset nädalat pole mängus enam midagi teha
HÄMESTUSLIK MÄNG. Meeldib, kuidas tegelane saab positsioone vahetada ja politseinik jälitab suurepärases mängus boppi.👌
Se on super ja tasuta mils sa arvad et se maksab henri kivila
Miks sa seda 2018. aastast muutsid, olin hea kui aga nüüd tõesti paremini
Mulle meeldib mäng, kuid ma ootan, kas peagi lisatakse taseme redaktori funktsioon, siis hindan viis tärni
lõbus
See mäng on nõme
mäng on nõme, paneb mind mängides sinisele ekraanile
See mäng on TRASH, sa ei saa isegi sõidukitega kiiresti sõita ja ilma taaskäivitamiseta ei saa te maha astuda