Post by slimlibtagapho on Feb 11, 2022 3:35:32 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Castle Defense 2 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Castle Defense 2 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ אבני חן מחולל קודים ▞▞▞
▞▞▞ Castle Defense 2 2022 version ▞▞▞
שלם כדי לנצח. פשוט וקל.
Castle Defense 2 Strategia sqpr
Boss Rush כבר ננטש והושמד על ידי איזה שחקן שהיה לו מיליון נזק ופגיעה אחרונה. המשחק הזה כבר היה נטוש.
אני לא קונה דברים לעתים קרובות באפליקציות וזו סיבה לכך. בילה 9.99 ולא קרה כלום. נראה שזה קורה אלוי ולא אכפת להם
אם אפשר היה לשמור את התקדמות המשחק ב-playgame זה היה מדהים
אני אוהב את המשחק הזה. זה בקלות מבין משחקי ההגנה הטובים ביותר ב-play store. אבל קניתי משהו, ומעולם לא קיבלתי אותו. שלחתי אימייל למפתח כל יום, ללא תגובה. משחק נהדר, מפתחים מבאסים.
**אל תרכוש בתוספות למשחק**. לא תקבל אותם ולא תקבל תמיכת לקוחות. לא תקבל החזר. אני חוזר על...*אל תקנה שום דבר במשחק*
קניתי את חבילת האימפריה 4.99 ומעולם לא קיבלתי את הפרס. אני אוהב לשחק במשחק הזה הוא נהדר. אבל אני רוצה לקבל את מה שאני משלם עבורו
המשחק כשלעצמו מהנה, אך מוגבל מאוד בגלל היעלמותם של המפתחים. אל תבצע רכישות, לא תקבל את התוכן. המפתח נעלם. כל כך חבל על רעיון כל כך נהדר למשחק td
Castle Defense 2 Strategie thn
החברה הזו כמובן מנסה להתעשר מהר וכתוצאה מכך יש לה מחירים מצחיקים בכל המשחקים שלה. המחירים גבוהים פי 3-5 ממשחקים דומים שמציעים את אותן תכונות. למעשה, האנשים האלה מעתיקים גם מפתחים אחרים. הולכת להמשיך ולהישאר לשחק. הם צריכים להתבייש על כך שהם מנסים לנקר אנשים. אני חושב שהמחירים כבר מפחידים את רוב האנשים.
נראה משחקים טובים, באמת שיחקתי את זה...
זה משחק אלוהים אבל התוספות arr keep kameng אבל אני אוהב את משחק dees אבל התוספות הן stel noyeng
המשחק הזה הוא הונאה. רכישות במשחק לא יסופקו. כל הגיבורים פרט לאחד נעולים מאחורי חומת תשלום, וההתקדמות נעשית על ידי אבני חן שהם תגמולים לא שכיחים. אז אם אתה רוצה להתקדם, אתה צריך להוציא מזומן. עם זאת, לאחר ביצוע הרכישה וקבלת הקבלה, הפריטים שנרכשו לעולם לא יסופקו.
זה לא משחק רע אבל הוא כמה שהוא גרוע אבל בכל מקרה אני אוהב אותו כמו שהוא ועושה אותו מיוחד כמו ממש מדהים אבל הנקודה שלי היא שאני אוהב את זה זה כל מה שאין לי הרבה מה להגיד אוקיי וזה לא לא משתמש בנתונים אבל זה מגניב. זה הכל אבל אני ממליצה להתאמץ קצת
אנא עדכן את המשחק, בבקשה בבקשה בבקשה
משחק נהדר..אבל בקרוב אתה תקוע בשלב מסוים בלי לחלק יותר כסף..מתכנתים חכמים אבל אלה שמשחקים הם לא כל כך תמימים.
אני אוהב את זה, זה לא צורך אחסון ענק וזה מספק את השעמום שלי
חבר'ה אתם צריכים לשפר את המשחק כדי להמשיך באטרקציה הוסף עוד גיבורים ויצורים חדשים ומפה חדשה. אתה יכול לשדרג ולהוסיף מפות חדשות בהתאם לעונה שחל. מגדלים חדשים יהיו טובים. תגיבו לי אני אציע.
אני לא יכול לסגור את המודעות אז אני צריך לסגור את המשחק לפני שאוכל לשחק שוב
זה נחמד אבל אני חושב שאתה צריך עדכון בשביל תגמול נוסף
המשחק הזה הוא מאוד טוב אני יכול להשתמש בדמיון האסטרטגי שלי אני מדרג אותו ב-4 כוכבים
אני לא יכול להיכנס למשחק החשבון שלי
בסדר. אני אוהב את זה אבל כמעט בלתי אפשרי להמשיך אלא אם כן אתה מוציא כסף.
לאלו שביצעו רכישה אך לא קיבלו את החן .. אתה יכול להחזיר מ-Playstore לפני 48 שעות .. בהצלחה
חיכיתי לתגובה לפני שפרסמתי את זה... שירות לקוחות נורא. קניתי חבילת אבני חן ולא קיבלו את אבני החן. עם זאת, הכסף הוסר מהחשבון שלי. שלחתי מייל ללא תגובה או אבני חן. אתם רמאים וצריכים להתבייש בעצמכם על כך שאתם מנהלים עסק כזה. אם אתה מוריד את המשחק... אל תבצע שום רכישה.
המשחק הזה כל כך משעשע! הכל נהדר, המשחקיות, הגרפיקה ו........ עם זאת כמה רמות ושלבים קשים מדי, גם השגת גיבורים מסויימת קשה כמו השלבים! לסיכום, אני בעצמי חושב שהמשחק הזה #מדהים!!!!מכיוון שהמשחק הזה הוא המשחק הלא מקוון הטוב ביותר ששיחקתי בו אי פעם.
כל כך הרבה פוטנציאל אבל למרבה הצער המשחק הזה נטוש על ידי המפתחים. אין דברים חדשים, אותו בוס יומי שוב ושוב, אין CLOUD SAVE (אם תמחק אפליקציה או משנה התקדמות הטלפון נעלמה) ומנקודה אחת אי אפשר להתקדם בלי מיקרוטרנסאקציות. לדעתי נסה את הגנת הממלכה במקום
אני לא יכול לשמור את ההתקדמות שלי ... ואת חיית המחמד בלתי אפשרי לעבור לרמה הגבוהה ביותר ולכוכב ...
הרגע סיימתי לרכוש את המתנקש והוא אומר שבבעלותי הפריט הזה אבל אני לא יכול לשחק איתה Y!? זה אומר לי לרכוש אותה ואני עושה זאת, אבל זה אומר שאתה הבעלים של הפריט הזה. Idk תעזור לי!!
משחק מעולה עד כה אבל קניתי את חבילת החדשים, זה אומר שאני הבעלים של זה אבל לא קיבלתי את הפריטים כלומר אבני החן.
משחק מהנה, בהחלט שווה לשחק אם אתה נהנה מ-TD. למרבה הצער, מה שאומרים הביקורות האחרות הוא נכון, כשאתה קונה משהו במשחק אתה לא מקבל אותו... אז תהנה מזה f2p כל עוד אתה יכול עד שהמפתח יתקן את תוכנית משלוח התגמול או כשהיא ייסגר
נהניתי מאוד מהדיסק הראשון שבו אתה יכול לשדרג את הלוחמים האישיים שלך והאפשרות הזו אפילו לא באחד הזה... רמה 7,3 קשה בטירוף כמעט בלתי אפשרי לנצח כמו גם העובדה שנוספו יותר מדי בלי דרסטית מחירי MANA מופחתים עבור כל אפשרות. אני אשאר עם הראשון לעת עתה עד שיתוקנו.
משחק טוב אבל אל תקנו סחורה במשחק הם לא נתנו לי את הפריטים שנרכשו 3 פעמים עכשיו וכן חויבתי עבור הפריטים האמורים, חבילת שחקנים חדשה, חבילת אימפריה וחבילת מסתורין $10.97 זה מה ששילמתי למשחק הארור. משחקי DH הם גנבים לדעתי
אכזבה כזו שאני אצטרך למצוץ את המערכת של "שלם כדי לשחק".
המשחק עצמו שווה להשקיע בו זמן, אבל המחירים הגבוהים והשילובים של משימות יומיות שדורשים מכם להוציא יותר יהלומים סגולים ממה שהייתם מקבלים בתמורה, יחד עם מערכת חיות מחמד מאוד מגושמת ויקרה פשוט מרחיקים אותי מזה בגלל מספר ימים בכל פעם. יותר אינטראקציה מצוות המפתחים ואולי במקור שחרור המשחק כגרסת בטא במקום להפעיל אותו כחודש לאחר ההשקה היו עוזרים ליחסי יחסי הציבור הגרועים שהמשחק מקבל.
אני רק רוכש 2 פעמים אבל אין שינוי באבני החן שלי
אני נהנה ממגוון המכניקה במשחק הזה, כמו גם מהשיטות הרבות הזמינות לטחינה. טחינת גבישים ונקודות היא חובה כאן אם אתה F2P אבל זה מהנה להסתמך על המשימות היומיומיות ומצבי משחק רבים כדי לערבב את המשחק ולשמור על הרגשה רעננה. עם זאת, המשחק הזה הוא חזיר נתונים מרכזי, היו לי מאות MB בשימוש עד סוף מחזור החיובים שלי. כמו כן נראה שהשרתים יורדים לעתים קרובות בצורה לא נוחה, למשל. במהלך קרבות בוס, לא אוכל להילחם בגלל בעיות חיבור.
Geometry Dash World Arcade roh
משחק נהדר ! המון כיף ! עוד יהלומים סגולים יהיו נהדרים! :-)
ממכר,
שילם 2$ עבור עסקת ה"הגרלה" ולא קיבל כלום
1. הקשה אחת שגויה ואתה מתגעגע לתגמולים יומיים. ואין דרך להשיג את זה. 2. יש לך רק גיבור אחד בחינם. משחק Pay to Win כבד. ניתן לפתוח את הגיבור השני רק עם המתנה ארוכה או רכישה. עבור יותר מ-2 גיבורים תצטרך לקנות קריסטלים מובחרים. 3. נמחק
זה משחק הגנת מגדל נהדר
Один из первых הגנת מגדלים עם גיבורים. ועדיין מדהים!!!
עריכה: במקור נתתי לזה 4 כוכבים. עד שהטלפון שלי קרס והייתי צריך להתקין מחדש. ואז גיליתי שלמשחק הזה אין שום מעקב אחר חשבון. אם תמחק את המשחק הזה, כל ההתקדמות שלך, כולל דברים ששילמת עליהם, תיעלם. יאללה חבר'ה, יש גוגל פליי, פייסבוק וכו'. אין תירוץ ללא מעקב אחר חשבונות.
הצעות Tapjoy לא נותנים לי את היהלומים שלי.... רק תן לי תגובה ואני אשנה את הדירוג.
לקחתי שעה אחת וזכיתי זה מאוד כיף
ממש כמו כל משחק מגדל אחר אבל עדיין שווה לשחק.