Post by slimlibtagapho on Feb 11, 2022 3:41:38 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Clone Armies: Battle Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Clone Armies: Battle Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ نقاط بی نهایت را کد می کند ▞▞▞
▞▞▞ Clone Armies: Battle Game 2022 version ▞▞▞
لتببول تتتاو کتلووب Ugfsefcx K J JMB N H
این بازی پتانسیل بسیار زیادی دارد، اما وقتی افرادی را با کلونهای سطح 9 و دفاع در برابر سطوح 2-4 قرار میدهید، بسیار ناهماهنگ و دیوانهکننده است. با 200+ در صف جستجو، نمی توانید به من بگویید که تطابق بهتری وجود ندارد.
این بازی مورد علاقه من است! اما خوب است اگر یک دکمه تنظیم مجدد اضافه کنید تا پیشرفت خود را شروع کنید. واقعا ممنون میشوم.
هی من چند نفره بازی کردم اما گاهی، اگر بدون تمام شدن آن را ترک کنم. رتبه را از دست خواهم داد. مثال. اگر 200 داشته باشم و ترک کنم، 190 می شود. ببینید؟ سپس یکی دیگر، من در حالت Sandbox هستم، A Sniper Clone را کنترل کردم. سپس در نزدیکی ماشین ماندم. اگر قرار است بروم و بجنگم من گاهی اوقات می بینم که برخی از کلون های دشمن با وجود کشته شدن توسط کلون قدیمی من زنده هستند. لطفا بازی Elecube خود را اصلاح کنید. اگر رفع شود به 5 ستاره تغییر خواهم کرد
احمقانه
یمیمی
بسیار ناامید کننده است که چگونه شبیه سازی شما در جایی که آخرین بار انجام دادید می میرد، حتی اگر دشمنی برای کشتن او وجود نداشته باشد، همانطور که شما در زندگی بعدی دشمن را کشتید. همچنین اگر بعداً دشمنان را بکشید، کلونهای شما در آنجا میایستند و به سمت یک دشمن مرده تیراندازی میکنند و سپس برای چیزی که به نظر میرسد هیچ دلیلی ندارد میمیرند. خیلی بهتر است که متوجه شوند دشمنی مرده است و به عنوان یک cpu به کار خود ادامه می دهد یا حداقل وقتی هیچ دشمنی وجود ندارد نمی میرد زیرا باعث می شود در 90٪ مواقع خودت باشی.
بازی خیلی خوبیه چرا حالت تورنمنت را برای چند نفره اضافه نمی کنید. همچنین ماموریت های senerio بیشتری را اضافه کنید. این بازی قشنگه اما بیشتر اضافه کنید. باز هم میخوام!!! Lol من نمی توانم منتظر بمانم تا این گزینه co op که شما اضافه کرده اید را پخش کنم. من خیلی تحت تاثیر قرار گرفتم به ایده های عالی و کارهای فوق العاده ای که انجام می دهید ادامه دهید. با تشکر از شما... در حال حاضر به روز رسانی در حال حاضر. کار بزرگی که تا الان انجام شده را دوست دارم. من واقعاً از این بازی لذت می برم و می توانم خودم را در حال بازی برای همیشه ببینم. من همیشه مایل و آماده مشاوره هستم. من عاشق این بازی استراتژیک هستم.
اگر مشکل همگامسازی را برطرف کنند، به 5 ستاره تغییر میکند. به نظر میرسد که اگر مردم عصبانی شوند و در حالی که آنها را بازی میکنید، دست از کار بکشند، برنده نمیشوید. من توصیه نمی کنم این بازی را تا زمانی که مشکل حل نشده است، انجام دهید. ویرایش: بازی ها مرده اند. فقط 60 نفر در هر زمان بازی می کنند. شرمنده من مقداری پول خرج کردم.
بد نیست و خیلی سخته...!!!؟؟
این واقعا سرگرم کننده است، تا زمانی که به ربات برسید. هیچ راهی برای شکست دادن او وجود ندارد، و حتی اگر وجود داشته باشد، من تقریباً به اندازه کافی کلون برای آن ندارم.
این بازی خوبی نیست زیرا به انرژی بیشتری بستگی دارد بنابراین می تواند از پول بیشتری بهره مند شود. چند روزه اجازه دانلود بازی رو نمیده دانلودش 1 ساعت طول میکشه نمایش بیشتر
بازی عالی، اتصال بد آنلاین. گاهی اوقات در وسط بازی آنلاین خطای "سرور اتصال بد" ظاهر می شود و با وجود اینکه من اتصال آنلاین دارم، بازی باید خارج شود؟ در خارج از کنترل yiur، در نتیجه امتیاز بازی را از دست می دهید. فقط برای این 5 ستاره خواهد بود زیرا خسته کننده است.
STRIKERS 1945 2 classic እንቅስቃሴ ያለባቸው fbux
Clone Armies: Battle Game Action qruk
این یک سطح واحد خاصی دارد که بدون توجه به هر اتفاقی فوراً مرا می کشد، مگر اینکه بخشی از بازی باشد. گیج کننده، اما یک مفهوم بازی خوب است
سلام ی میکنم علیک بگو
کاملا نامتعادل است. تجهیزات دفاعی را می توان طوری تنظیم کرد که تقریباً غیرقابل نفوذ باشد و به مدافع اجازه می دهد هر بار پیروز شود. فقط برای بردن پول است
چرا از بازی که میای بیرون از مرحله ی اول میاد و بازی سیو نمیشه
بازی بسیار ضعیف با اشکالات زیاد، فکر میکردم مفهوم آن خوب است، اما ابتدا باگها را در حالت چند نفره برطرف کنید، این باگها آنقدر بد هستند که حتی نمیتوانید یک بازی را برنده شوید، اگرچه همه چیز عالی به نظر میرسد.
عالیه😍😍😍
بازی خیلی سریع می شود و سربازان غوغا می توانند تقریباً در برابر همه سربازان دیگر مصون باشند، اگر دقیقاً در کنار آنها قرار گیرند که کسب 3 ستاره سطح 3 را تقریباً غیرممکن می کند. (من فقط قبل از اینکه تماس بگیرم به دلیل سختی به سطح 4 رسیدم.)
کیرم تو کوس سازندش این چه بازیه که درست کردی کسکش کونی👎👎
ممنوعیت تقلب جالب است، اما اگر تقلب میکنیم، فقط قفسه یا مأموریتها را حذف کنید، زیرا تقلب به این معنی است: دسترسی آسان به برنده شدن و افزایش پول نقد و تقلب با سلامت بالا به این معنی نیست که عملکرد بد آن برای آفلاین خوب است، برای آنلاین بدتر است، بنابراین میتوانید فقط میدونی نظرت رو پایین بیار
این بازی واقعا سرگرم کننده است، اما تنها چیزی که از آن عصبانی می شوم این است که نمی توانم از یک سطح عبور کنم، نمی دانم کدام یک است، لطفا آن را برطرف کنید.
من نسخه جدید را دوست ندارم!!! لطفا فرمت را به فرمت اصلی تغییر دهید! من دیگر دوست ندارم این بازی را انجام دهم. فقط آخرین سکه ام را اینجا خرج کردم تا زمانی که دوباره آن را عوض کنی! خنده دار ترین بازی اپ استور زباله شد!!! حذف نصب شد! من تمام کردم!!!
این بازی بسیار سرگرم کننده است، اما آرزو می کنم این ویژگی را به شما بازگردانید که می توانید کمپین را با دوستان خود بازی کنید، این به بهبود رتبه من کمک می کند.
بازی بسیار حماسی با 100٪ بدون هکرها که حملات ddos را ارسال می کنند که اگر آنها را چندین بار شکست دهید ارتباط شما را با بازی قطع می کند.
بازی بسیار خوبی است اما خیلی سخت است، فقط ای کاش سخت نبود و با آن لذت بیشتری می بردم
بازی خیلی بدیه
من عاشق این بازی و مکانیک منحصر به فرد آن از کلون ها هستم، اکثر سربازها سرگرم کننده هستند. اگرچه زمانی که مجبور باشید برای مدتی کلونهای قبلی را دنبال کنید، بازی میتواند خستهکننده باشد، بنابراین به عنوان یک پیشنهاد، اگر زمانی که میمیرید دکمهای وجود داشت که میگوید later respawn وجود داشت، شما را به زمانی که آخرین کلون شما در آن مرده بود، بازمیگرداند. و آخرین پیشنهاد اگر یک کلون با یک تفنگ ضعیف وجود داشت، اما او میتواند یک هلیکوپتر را برای انتقال دستگاه کلون به محل خود فراخواند. به نظر من این باعث بهبود بازی می شود.
مراحلش کمه
من به این بازی برگشتم و از آن خوشم آمد. سرگرمی به طور مساوی منطبق است اما اکنون نمی توانم برنده شوم زیرا دیگران همه ارتقاها را خریده اند و اگر به میدان نیرو آسیب برساند با ربات تعمیر می شود و شما موشکی دارید که شما را ردیابی می کند که نمی توانید طفره بروید. اگر دیگر به طور مساوی مطابقت نداشته باشد، نمی توان یک بازی را انجام داد. این در مورد استراتژی نیست، بلکه این است که چه کسی بهترین ارتقاها را خریداری می کند.
کرنوترون با تفنگ.
آیا می توانید کلون های بیشتر و کمی فضای بیشتر برای چیزها اضافه کنید زیرا همه آنها کمی بیشتر هزینه می کنند و این بهترین بازی است که من تاکنون بازی کرده ام
این یک بازی عالی است. بسیار متفاوت از سایر بازی های جنگی تاکتیکی است. اما دلیل اینکه من به آن 3 ستاره می دهم این است که بدست آوردن سکه ها تقریباً غیرممکن است و دوم اینکه با افزایش ارتقاء، ارتقاء آن به بازی بعدی سخت تر می شود. سطح، و سوم، پوسته ها برای خرید بسیار گران هستند. آن را طوری بسازید که سکه ها و DNA راحت تر به دست بیاید، و هر از چند گاهی روی پوسته ها تخفیف بگذارید، مانند 50٪ تخفیف، و ما باید بتوانیم حالت sandbox را بخریم. با DNA یا سکه، به جای پول واقعی.
یک اشکالی وجود دارد که در آن من نمیتوانم اولین نفر را بالا ببرم، بنابراین اکنون نمیتوانم از ابتدا عبور کنم
برای مدتی سرگرم کننده بود، اما جمع آوری و ارتقاء تبدیل به یک کار طاقت فرسا شد. من همچنین برای پیدا کردن شخصی در pvp که نزدیک به سطح من باشد و نه فقط یک ماموریت انتحاری علیه یک پایگاه سطح خدا، مشکل زیادی داشتم.